victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

I skogen

Aldri før hadde jeg trodd at jeg skulle tørre å gjøre noe slikt, men den siste tiden var jeg blitt mer og mer fristet til å teste grenser. Da jeg møtte en mann på en erotiske chattekanal på nettet, og det viste seg at vi bodde bare få kilometer unna hverandre kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Etter å ha pratet sammen noen ganger, og utvekslet både erfaringer og fantasier klarte jeg ikke å si nei da han spurte om vi skulle møtes. Vi pratet litt om det, og ble enige om å møtes rett ved et badeanlegg vi begge to kjente til og hadde gåavstand til.

Jeg trippet noe usikker og meget spent, frem og tilbake mens jeg ventet på deg. Vi avtalte i går at vi skulle møtes klokken 6, og «gå oss en tur i skogen». Tilsynelatende for de som ikke kjente til vår agenda. Du kom gående imot meg, og jeg kjente at mine forventninger ble innfridd. Du så ut omtrent som jeg hadde forventet etter å ha sett bilder av ansiktet ditt, og etter å ha sett kroppen din på cam. Jeg smilte og begynte å gå imot deg, og la fort merke til at du smilte du også. Du var 20 centimeter høyere enn meg, så du bøyde deg ned for å gi meg en klem. Det var godt å kjenne armene dine rundt meg. Bestemt tok du meg i hånden og vi gikk bortover turstien slik vi hadde pratet om. Samtalen var ikke så lett i starten, men etter hvert gikk det greit å prate sammen om løst og fast. Etter en halvtimes spasertur, stoppet du plutselig opp. Du dro meg inntil deg og bøyde deg ned for å kysse meg. Jeg kjente ilinger i hele kroppen, vissheten om hva som ventet meg gjorde at det kilte på steder jeg ikke visste at jeg hadde. Du løftet meg bestemt opp, og jeg la beina rundt hoftene dine idet du presset meg inntil et tre for at vi skulle holde balansen. Kyssene dine var krevende, og jeg tente med en gang. Det samme kjente jeg mot skrittet mitt at du gjorde.
«Her?» hvisket jeg, som om noen skulle kunne høre oss.
«Jepp. Se der» du pekte et bittelite stykke innover i skogen, og jeg la merke til klynge med trær som sto slik at det ikke var mulig å se hva som var på baksiden av dem.
«Seriøst?» Jeg rakk ikke å stille flere spørsmål før du hadde dratt meg med bort og på andre siden av trærne. Der var det en liten åpen flekk, skjult av trærne som sto i klynge.
«Perfekt» hvisket du i øret mitt der du sto tett inntil meg og jeg kjente hendene dine på innsiden av kjolen min. Det var dette vi hadde pratet om, og det var derfor vi hadde møttes. Så jeg lot meg rive med og fulgte med på dine direktiver.

«Åjaaa. Ja, sånn ja.. mmm» hørte jeg du stønnet over meg mens jeg sto på kne foran deg med pikken din i munn. Du sto lent opptil et tre, mens jeg satt foran deg og sugde deg det jeg var god til. Du kjælte med håret mitt og fortalte meg hvordan jeg skulle gjøre det. Hva du likte og ikke likte. Jeg kjente at jeg ble stadig kåtere av dette, og jeg gledet meg til å kjenne deg inni meg.
«Åh, løft opp kjolen din»
«Bøy deg fremover»
«Lengre fremover»
«Spre beina dine»
«Mmmm... der ja»
Jeg sto nå med kjolen liggende oppå rumpa, forover lent mot et tre og fritt innsyn til fitta mi. Du satt på huk bak meg og jeg stønnet idet jeg kjente tunga di treffe klitten min. Det var deilig å kjenne den friske lufta mot fitta mi stadig som tunga di traff den. Du sleiket meg til jeg var våt og at jeg stønnet jevnlig. Så reiste du deg opp og stilte deg helt inntil meg. Jeg kjente pikken din mot fitteåpningen min og det var ubeskrivelig deilig å kjenne at du glei inn i meg. Du tok deg god tid, hvisket opphissende ord i øret mitt mens du knullet meg i et jevnt tempo. Vi stønner begge to og nyter tiden vi har sammen. Når du kjenner at du nærmer deg klimaks, legger du hånda di rundt magen min og en finger på klitoris. Du stimulerer den samtidig som du øker tempoet til det går for oss begge to.

Forfatter: Miralove
Stemmer: PositivPositivPositivNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left