victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

En natt på folkehøyskole bibliotektet

Det hadde vært en rolig kveld, men allikevel følte Magnus en uro i kroppen han ikke helt klarte å forstå. Kanskje det var synet av henne, den hvite toppen som formet seg perfekt rundt brystene hennes, måten hun gikk smilte til han i det hun gikk ut av kantina. Som om de hadde en hemmelighet, bare de to. Han klarte ikke få ro på seg, så han tok heisen opp til biblioteket for å se om han kunne finne en bok å se i, bare for å få tankene over på andre ting.

Hun vrei på seg i senga, klokka var snart to, hun hadde bed aftenbønnen sin og puset tenner, men allikevel fikk hun ikke ro. Smilet hans var limt til netthinnen hennes med super lim. Hun kjente hjertet banket fortere da hun husket øyeblikket han gikk forbi henne i hallen. Hun rødmet da hun tenkte på hvordan hu kikket på rompa hans. Sånne tanker er forbudte tenkte hun, men hun kjente det kilte svakt i underlivet. Åhh hvorfor hadde hun lånt bort bibelen til Sven-Helge, nå som hun trengte noen trøstende ord.

«Nei dett blir for dumt» bestemte hun seg for, og tok på seg jakken over nattkjolen og snek seg ut i natten. «Kanskje biblioteket har en kopi av bibelen jeg kan låne.»

Magnus kikket ut av vinduet, verden var så fredelig og rolig om kvelden. Han hadde skrudd av lyset og tent stearinlys så han kunne se nattehimmelen bedre. Stjernene minte han om øynene hennes. Plutselig hørte han en lyd i gangen. Han hadde aldri vært redd for spøkelser, selv om det gikk rykter om at noe spøkte på nybygget. Noen gikk i gangen og nærmet seg biblioteket, han skvatt til å gjemte seg bak en av reolene i det døra åpnet seg.

Hun åpnet døren forsiktig og så stearinlysene på bordet. «Jøsses» tenkte hun for seg selv, var vist et mirakel at jeg skulle komme hit nå, noen har glemt å blåse ut lysene. Men hun blåste dem ikke ut, for det dunkle lyset gav en glød i rommet hun likte så godt. Hun tok av seg jakken og hang den over en stol.

Hun sto der mitt i rommet, hjertet hans dunket hurtig. Hvorfor sa han ikke noe? Han hadde tenkt å hoste litt for å prøve å ikke skremme henne, da hun fjernet jakken og avslørte at hun kun hadde en nattkjole på. Skinnet fra stearinlysene falt over brystene hennes, man kunne se konturen av dem under kjolen. Niplene hadde stivnet til av kveldsluften. Han sto helst stille bergtatt av skjønnheten som sto foran han.

 

Hun så en skygge bakom bøkene, først ble hun redd, var det sant som de sa at noe spøkte her i fjerde? Men så kjente hun lukten av han. Hun merket nærværet hans. Det var han, han var her tilfeldig samtidig som henne. Dette måtte være skjebnen.

En impuls kom over henne, forsiktig og uten å vise at hun hadde sett han, begynte hun å stryke seg selv sakte over det ene brystet. Hun gned forsiktig på brystvorten. «hvorfor gjør jeg dette» tenkte hun, men spenningen med å vite at han så henne ble for stor, hun satte seg opp på bordet midt i rommet og sprede bena, Sakte begynte hun å stryke oppover lårene sine.

Han sto stiv som en stokk, mens han så bevegelsene hennes foran seg. Kunne hun vite at han var her? Var det feil av han å se dette? Han klarte ikke tenke, hann kunne bare kjenne manndommen sin vokse mens blikket hans var festet mot forestillingen foran han.

Hun lot stroppene på kjolen gli ned, sakte dro hun kjolen ned og av, så hun satt helt naken på bordet med lårene spred fra hverandre. Hun hadde aldri vært så opphisset før i hele sitt liv. Tanken på at han kunne se henne og høre henne var som en ild for hennes begjær. Hun lot fingrene leke og stønnet høyt idet hun lot en av dem slippe til. Kroppen hennes skalv av forventning. Hun kunne høre pusten hans bli sterkere. Hun brukte fingrene sine raskere å raskere. Hun var så våt at hun nesten ikke holdt ut lengere. «Magnus» stønnet hun og festet blikket mot skyggen bak reolen.

På sekunder var han der ved henne, kjente den varme kroppen hennes mot sin og kysset de stive brystvortene hennes. «Jeg vil ha deg» ropte hun og presset underlivet sitt mot hans. Han klarte ikke styre seg lenger, det stivet lemmet presset seg opp av buksekanten. Plutselig dyttet hun han unna og satte seg ned på kne. Sakte kneppet hun opp buksen hans og lot penisen kjenne varmen av hånden hennes. Hun kysset penishodet mens hun strøk ham oppover låret.

Hun kunne kjenne hvor klar han var, penisen pulserte av kåthet og hun måtte smake på den. Sakte lot hun lemmet gli ned i halsen mens hun nøt stønnene hans. Hun sugde og slikket raskere og raskere til han brølte av nytelse. Hun reise seg hurtig opp. «Knull meg» sa hun mens hun så han dypt inn i øynene.

Han løftet henne opp på bordkanten og spredde lårene hennes. Han kunne kjenne hvor vått og klart det var for han, og klarte nesten ikke kontrollere seg selv da han førte penisen inn i skjeden. Han klarte ikke styre sitt dyriske instinkt og trengte inn i henne hardt og dypt. Han grep tak i bordkanten mens han igjen og igjen støtet inn i henne til hun skalv av stønnet av begjær.

Hun kjente hans lem inni seg og nytelsen var ubeskrivelig intens, som en tornado storm av følelser og en eksplosjon av lyst i ett. Dette var så feil og så galt men allikevel så riktig. Orgasmen traff henne som et lynnedslag. Hun kunne se stjernene bak seg, aldri hadde hun følt seg nærmere Gud en akkurat nå. Med et skrik og et høyt brøl kom han, dypt inn i henne mens hun utmattet sank sammen i salig ro.

Forfatter: Karine
Stemmer: PositivPositivPositivNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left