victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Seinvakt

En dag hadde jeg seinvakt på jobb sammen med Jonas, en mannlig kollega. Alt var stengt og alle andre hadde gått, og vi skulle bare fylle ut noen skjema før vi skulle låse oss ut.

Jeg stod borte med disken og signerte, da jeg kjente en hånd rundt livet og fikk et kyss i halsen.
Skvatt litt og tenkte umiddelbart på mannen hjemme og kjæresten hans. Off, vi kan vell ikke gjøre dette? Det må jo sies at spenningen har ligget i luften siden han begynte, og at vi har hatt god kontakt både privat og på jobb..

spenningen og lysten var i alle fall til å ta på!

Men kyssene i halsen stopper ikke og jeg klare ikke å dra meg vekk, svikter helt i knærne og snur meg rundt. Må opp på tå for å møte han i et saftig og etterlengtet kyss. Det ble heftigere og hendene våre søkte hverandres kropper. Men innser at vi må flytte oss inn på et annet rom, så ingen kan se oss inn gjennom vinduet.

Vi kommer inn, stenger døren og han drar av meg toppen, hvisker meg i øret: "du er bare så utrolig deilig, du skulle bare visst hvor lenge jeg har lengtet etter å dra av deg toppen, få se de runde gode brystene dine og smake på deg!" jeg kjenner han vokser imot meg og at han virkelig mener det han sier! Jeg kommer med et stønn og han løfter meg oppå bordet og drar ned bh`en min og omslutter brystvortene mine med munnen. han sirkler rundt med tungen, før han drar den nedover magen min og stopper opp ved bukselinningen. Blikkene våre møtes og jeg gir et ham et stønn og han skjønner at han ikke må stoppe, bare fortsette. Jeg letter på rumpen, buksen sklir ned. Tung pust og stønn møter den allerede kjempevåte fitta mi, tunga sklir over blonde trusa og jeg kjenner at det skal ikke mye til for at jeg skal komme. Fingeren finner seg en vei innom trusekanten min, inni den dyvåte fitta mi. Trusa blir flyttet til siden og tunga treffer, den sirkler rundt mens fingrene jager inn og ut av fitta. Herreguud så flink han er!! Jeg stønner av nytelse og kjenner det nærmer seg. Han merker at det ikke er lenge igjen, slutter ikke. Fortsetter til jeg rister på bordet og musklene strammer seg rundt fingrene hans. Han ser opp på meg og jeg smiler.

Nå er det hans tur, strekker meg så langt jeg klarer og drar av han t-skjorten, stryker hendene mine over den solbrune brystkassa! Han bøyer seg ned og kysser meg, samtidig som hendene mine fikler med bukseknappene. Buksa ligger i en hau rundt anklene, bokseren er fortsatt på. Men jeg kan se at han er diger! Den banker nesten imot meg, stryker fingrene over før jeg tar tak i bokseren og drar den ned. Munnen min finner den stive kuken ganske kjapt, han stønner, jokker i mot meg. Han er så stor at jeg nesten brekker meg, men lysten driver meg videre uten noe problem. Hånden hans styrer hode mitt, frem og tilbake! Jeg tar et forsiktig tak i ballene hans, masserer dem. Han jokker hardere og fortere mot meg. Viser meg at han liker det. Det nærmer seg for han også, jeg ser opp på han og sier at han godt kan sprute i munnen min. det tar ikke lang tid før at han rykker til og fyller munnen min med sæd. Jeg svelger og slikker han helt ren før jeg reiser meg. Vi blir stående å se på hverandre, før jeg ser på klokken. Han skjønner tegninga, "tror nok det er best at vi kler på oss og drar oss hjem" jeg nikker og er ikke så særlig glad for det.

Men man må tilbake til virkeligheten.

Dette er min første historie. Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva som før forandres og forbedres.
fortsettelsen følger.

Forfatter: Anette
Stemmer: PositivPositivPositivPositivNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left